sâmbătă, 23 iunie 2012

Catalin Movileanu ne dezvaluie ce se va intampla pe 25 iunie


25 iunie

Cand esti minor iti doresti cu ardoare sa ajungi la majorat. Cand esti major iti este dor de momentele copilariei si ale adolescentei. Cand esti elev de liceu, nu stii cum sa chiulesti cat mai mult si sa termini scoala odata...
Cand ajungi la maturitate iti lipsesc mult episoadele din liceu si ai vrea sa le retraiesti, iti aduci aminte cu drag de acele momente..

" Adolescenta, varsta decoperirii propriei indentitati".

Noi oamenii uneori ne dorim cam ceea ce nu avem. Este trist pentru ca daca nu apreciem ceea ce avem, nu suntem fericiti.

Pana in acest an abia asteptam ziua de 25 iunie, ziua in care se mai adauga un an la numarul de ani impliniti. Anul acesta nu stiu cum sa ma ascund, simt ca imbatranesc. Fac 26 de ani si nu am realizat nimic.

Eram mai old fashion in ceea ce priveste serbarea zilei de nastere, imi placea sa invit pe cei apropiati la un restaurant unde sa ne privim intr-un mod direct si sa despletim amintiri. Varianta tinereasca de-a petrece in cluburi nu am simtit niciodata ca mi se potriveste.

Este inevitabil sa imbatranim si stiu ca fiecare varsta are frumusetea ei, totul depinde de tine cat de tanar te simti in interior si cat de bine stii sa traiesti cu adevarat. Insa de la partea teoretica la cea practica poate fi doar un pas, un pas foarte lung.

In acest an nu am nici un chef de vreo serbare sau vreo intrevedere in acest sens, ma voi ascunde!

La multi multi multi multi multi ani mie!

Poze cu DIANA si logodnicul ei





vineri, 22 iunie 2012

La mare, la soare ... poze cu EDINA si ADRIAN




Monica, concurenta MPFM, are o silueta de invidiat !

Cuvintele sunt de prisos.Poza este graitoare. Ionut i-a promis Monicai ca o va cere in casatorie daca isi va mentine silueta din prezent.

Care este rolul lui OCTAVIAN Truta in show-ul MPFM?


Sincer, imi pare rau de Octavian Truta, este un baiat la locul lui si prea linistit pentru vremurile pe care le traim.
In ultima perioada Octavian a devenit bataia de joc a unor concurenti si chiar a organizatorilor MPFM, care nu l-au eliminat stiind ca nu mai are pentru ce ramane.
Principalul vinovat pentru situatia in care se afla il consider pe el, nu avea ce sa caute in casa MPFM.Voi, ce parere aveti ?

Ce mai sufera fetele dupa VICTOR (Alexandru Balan), fost concurent MPFM!


Victor (Alexandru  Balan ), fost concurent MPFM, face victime printre reprezentantele sexului frumos. Ultima victima,  Livia Manea, din Bucuresti, avocat de profesie, sufera dupa despartirea de el atat de mult incat in fiecare zi ii trimite pe facebook mesaje de dragoste.

EDINA , cea mai jucausa fata de la MPFM


Tot mai des auzim in emisiune aceasta problema: ma joc sau nu ma joc cu tine. Personal, credeam ca avem concurenti adulti , doar e un show matrimonial,dar m-am inselat.Cea mai jucausa concurenta este EDINA , care este acuzata ca apeleaza la jocuri indecente. Inocente sau indecente, judecati dvs!

joi, 21 iunie 2012

Poze cu DIANA satena





Diana, fosta concurenta MPFM, si-a schimbat culoarea parului

Diana Ciobanu, fosta concurenta MPFM, si-a schimbat culoarea parului. Din blonda s-a facut satena. Ii sta mai bine asa, blondul o maturiza pea mult.

Ce mai face VALENTINA, fosta concurenta NPM5


Valentina a fost una dintre cele mai controversate concurente de la NPM.Dupa iesirea din competitie, Valentina si Andrei au format un cuplu pentru cateva luni. Relatia nu a mers si Valentina s-a reintors in orasul natal , Ploiesti, alaturi de familie. Inca nu si-a gasit sufletul pereche.

miercuri, 20 iunie 2012

Octavian Truta, concurent MPFM, este mare iubitor de caini

Octavian Truta, concurent MPFM, este mare iubitor de caini. Are acasa o gramada. Pozele sunt graitoare...




Ce seamana DIANA cu Sylvia, fosta sotie a lui Andrei Alb Negru !



Unul din fanii Dianei Ciobanu, fosta concurenta MPFM, ne-a semnalat asemanarea ei cu Sylvia , fosta sotie a lui Andrei Alb Negru. Ce parere aveti, seamana?

Poze cu DIANA Ciobanu, fosta concurenta MPFM






Poze cu Elena David, fosta concurenta MPFM





Poze cu Diana, fosta concurenta MPFM





Concurentele MPFM au facut parada de costume de baie in week-endul petrecut la mare

Caldura mare si concurentele MPFM s-au dezbracat .
Priviti si dati-va cu parerea!




ADRIAN si EDINA : un nou cuplu in casa MPFM?

Adrian si Edina, concurenti MPFM, sunt din ce in ce mai apropiati. Nu pierd nicio ocazie sa se joace si nu ca fratii, cum spune dl Costel. Oare se naste un nou cuplu in casa MPFM?

luni, 18 iunie 2012

Elena Puscasu, NPM5 , coprezentatoare sau prezentatoare MPFM ?


Elena Puscasu, fosta concurenta NPM5, coprezentatoare sau prezentatoare MPFM ? Acestea sunt zvonurile care circula pe facebook. Elena are toate calitatile necesare pentru un asemenea post: educata si frumoasa foc.
Sper sa o revedem cat mai curand pe micile ecrane!

duminică, 17 iunie 2012

Gabriela Cristea a prins buchetul miresei la NPM2


Traditia spune ca cea care prinde buchetul miresei urmeaza si ea la scurt timp sa faca marele pas. 
La NPM2 , Gabriela avea o relatie de un an cu Marcel Toader.La  scurt timp, cei doi s-au casatorit.

Gabriela Cristea mireasa


Cum bine stiti, Gabriela Cristea este casatorita cu Marcel Toader. Cei doi sunt casatoriti civil, nu si religios. Gabriela nu a imbracat inca rochia de mireasa pentru propria nunta , dar a facut-o pentru o sedinta  foto.

Finala Mireasa pentru fiul meu, 16 iunie 2012, ora 17

Sursa: youtube

Finala Mireasa pentru fiul meu, 16 iunie 2012, ora 14

Sursa:youtube

Postări populare