sâmbătă, 25 august 2012

Cristina Ghidarcea NPM5 ii acuza de falsitate pe Dragos si Alexandra

Si fostii concurenti au favoriti pentru Marea Finala.Cristina Ghidarcea, crezand ca Dragos si Alexandra se casatoresc , i-a  acuzat de falsitate.

Cristina Ghidarcea:"Doamneee cata falsitate pe Dragos si Alexandra , doamneeee, daca si acum aveti dubiu :I nu mai am ce spune"

Un comentariu:

  1. Ce se crede aceasta Cristina ? Ea de ce nu s-a casatorit de aproape doi ani de cand este cu Sergiu ? Rade harb, de oala sparta ! Alexandra si Dragos nu s-au casatorit pt ca in aceasta ecuatie, doar Alexandra-l iubea pe Dragos si nu si viceversa....Aerele ei de femeie culta, l-au ingretosat si l-au determinat sa stea la distanta de aceasta fata care l-a adus in FINALA scop pe care si-l propusese de la reintrarea in casa...Alexandra este aidoma d.nei Gabriela si de aceea nu se plac si nu se inteleg, pt ca fiecare dintre ele, se vede-n oglinda Ambele sunt egoiste si posesive, drept pt care, nu incap doua sabii intr-o teaca...Alexandra-i va plange urmele lui Dragos pt ca doar el a stiut sa o faca fericita! EX : cU PROSTUL NESCOLARIZAT, TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT ! Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala !!!-asa ca mai bine era daca se casatorea cu acest baiat care o iubea si o respecta pt valoarea ei, decat sa astepte sa-si ia unul cu diplome care se poate satura de ea fara motiv intemeiat Mare greseala a putut sa faca ALEXANDRA refuzand casatoria cu acest FRUMOS baiat !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare